25 oct. 2008

A new beginning..

Sunt aici...De ce? Probabil pentru ca simteam nevoia sa vorbesc cu mine, sa-mi aud gandurile, sa-mi vad ideile asternute pe o pagina, sa ma destainui si tot eu sa ma ascult, sa redau un coltisor din lumea mea.
De ce lumea mea? Pentru ca fiecare dintre noi are lumea lui, pentru ca fiecare pereche de ochi vede altceva, pentru ca fiecare inima simte altfel si se regaseste altundeva.
De ce Al cincelea anotimp? Pentru ca 4 sunt luate, pentru ca pe mine nu ma incalzeste doar soarele si nici nu ma simt mai luminata ziua. Pentru ca nu renasc odata cu primavara si nici nu ma sting cand primii fulgi de nea cad. Pentru ca aici nu iti e impusa limita de timp si nici nu iti sunt dozate gandurile. Pentru ca poti trai dezbracat de griji, inhibitii si temeri fara sa-ti fie prea frig sau prea cald, fara sa-ti fie frica de ganduri, fara sa te stranga propriul trup.
Un nou inceput lasat sa curga firesc, rupt din sperante, un inceput ce nu-si asteapta finalul, un drum pe care trebuia sa pasesc si al carui sens nu vreau sa-l descopar inca.

Un comentariu:

  1. Odata ce ai citit un post, trebuie sa le citesti pe toate! Incerci sa te opresti, dar nu poti. Il inchizi definitiv, dar il redeschizi la loc ziua urmatoare sa vezi daca a adaugat ceva. Incerci sa stergi linkul din memorie dar nu poti. Incerci sa uiti dar nu reusesti...
    O persoana care are ceva de spus! Care nu spune nimic nou, desi nu ai mai auzit ceva de genul asta pana acu. O persoana ca oricare alta, dar care nu are asemanare. O persoana mai profunda decat vei afla vreodata...care va reusi sa te surprinda mereu.
    Un blog cu un prim post perfect nu poate avea o continuare altfel.
    Tine-o tot asa ca ai inceput bine!

    RăspundețiȘtergere

Mai mult sau mai putin interesati..