10 dec. 2008

Fii alaturi de noi! Fii alaturi de ei!

Joi, 11 decembrie, ora 21:00, in Cantila Leu va avea loc o petrecere umanitara in spiritul Craciunului organizata de LSE.
Petrecerea are ca scop strangerea de fonduri pentru Centrul Justinian Marina, dar nu vor lipsi concursuri, vin fiert si multa muzica.
Haideti sa avem o seara placuta de sarbatoare de pe urma careia sa oferim un Craciun fericit unor copii ce au intr-adevar nevoie de noi!

2 comentarii:

  1. Nu stiu de ce, dar intreg blogul ma repugna realmente. Titlul, pe langa faptul ca nu este original, existand candva un blog numit la fel (esti mai noua in blogosfera, deci probabil, fara a te acuza intransigent, ai tinut neaparat a absorbi din plin ceea ce altii laborios au omogenizat, a respira aerul ce avea deja mireasma apogeului.. adícătelea a plagia!), este si scris gresit, lucru deloc frapant, chiar asteptat pot spune (cincelea? wtf!).. Tehnic, blogul este ft prost realizat, dar fiind la incipitul drumului, urez succes pentru ca totusi, ai talent (iti trebuie muuulta, muulta munca..) in ciuda unor mici inadvertente gramaticale, auctoriale and so on..
    Faptul ca ti-ai scris numele utilizand si cifre, de parca literele n-ar fi fost suficiente, ma face sa iti acord inca o bila neagra..
    But who am I to judge..
    Este cert ca vei sterge oripilata acest comentariu, dar cine stie..

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, ai mare dreptate cu "al cincElea" ... e de bun simt. Dar nici tu nu esti vreun monument de inteligenta, pt ca e "IMI repugna" , nu "MA repugna". ;) Da' fiecare vede paiul din ochiul celuilalt.:)

    RăspundețiȘtergere

Mai mult sau mai putin interesati..